Groepswandelingen

Elke doordeweekse dag wandelen wij in (de omgeving van) Ede met een groep van maximaal 3 teckels. De groep bestaat dan uit verschillende teckels, welke allemaal op hun eigen ‘vaste’ dagen meewandelen. De ene teckel wandelt 4 keer per week mee, de ander 1 keer. Dit is afhankelijk van de behoeften van de eigenaar van de teckel. Er zijn teckels die meewandelen omdat hun baasje op het werk is, maar er zijn ook teckels die meewandelen omdat hun baasje het leuk vindt als hij/zij andere teckel-vriendjes heeft.

 

Aangezien het belangrijk is dat er een klik is tussen de teckels in de groep, wordt er na de initiële kennismaking een aantal keer individueel gewandeld. Nadat er genoeg vertrouwen is opgebouwd tussen de teckel en uitlater, zal er een introductie gedaan worden met de groep. Indien deze kennismaking soepel verloopt is het 99% zeker dat uw teckel mee zal kunnen blijven wandelen met de groep. Meer hierover leggen we natuurlijk graag uit tijdens een kennismaking. 

 

 

Bij Teckel & Teckel Wandelservice staat naast gezelligheid, veiligheid voorop. Als u uw teckel bij ons aanmeldt voor de groepswandelingen is het daarom een vereiste is dat:

  • uw teckel in staat is om los te lopen
  • uw teckel de standaard commando's beheerst
  • uw teckel sociaal is met andere honden

 

Indien uw teckel deze vaardigheden niet bezit, kunnen wij hem/haar helaas niet toelaten tot een van onze wandelgroepen. Ook hierover bespreken we graag meer met u tijdens de kennismaking.