Teckel & Teckel Wandelservice is dè hondenuitlaatservice speciaal voor teckels. 

De naam van de uitlaatservice zegt het wellicht al: Wij wandelen uitsluitend met teckels in onze wandelgroepen. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we merken dat het contact tussen teckels altijd wel soepel verloopt en de speelwijze leuk blijft. Ook heeft iedere teckel ongeveer dezelfde wandelpas. Tijdens de wandelingen merk je hierdoor dat de dynamiek eigenlijk altijd heel leuk en gezellig is. Hierdoor zijn wij dè hondenuitlaatservice speciaal voor teckels in Ede en omgeving. 

Waarom heeft Teckel & Teckel bij de specialisatie gekozen voor het teckel-ras?

Het scheelt ontzettend als je een hond kent en zijn/haar gedrag kunt inschatten tijdens het wandelen. Het teckel-ras is al het hele leven het favoriete ras geweest van oprichter: Dunya. In haar huis wandelden er altijd teckels rond. Haar levenslange ervaring met- en liefde voor het ras zorgden ervoor dat de keuze niet moeilijk en eigenlijk al vrij snel gemaakt was.

Wij onderscheiden ons dus al gauw van anderen, omdat er, zover er bij ons bekend is, nog geen andere gespecialiseerde hondenuitlaatservice bestaat. Nadat wij in 2018 begonnen zijn met een algemene wandelservice, hebben wij er in 2021 voor gekozen ons te specialiseren.