Individuele Wandelingen / Solo Walks

Onze uitlaatservice focust zich op groepswandelingen, waarbij plezier voor uw teckel op de eerste plaats staat. 

Indien u niet zeker bent van de luistervaardigheid van uw teckel kan er voor een individuele wandeling gekozen worden. Een individuele wandeling duurt ongeveer 30 minuten en vindt plaats in uw woonwijk. 

U kunt ervoor kiezen om uw teckel na een periode te laten doorstromen naar onze wandelgroep of te laten wandelen in individuele setting. Meer informatie hierover, vindt u hieronder.

Indien u kiest voor individuele wandelingen om daarna door te stromen naar de groepswandelingen, dient uw teckel minimaal 2 keer per week mee te gaan met onze hondenuitlaatservice. Dit is ter bevordering van de band tussen uitlater & hond, maar ook voor de consistentie in het navolgen van commando's. Tevens is het streven dat uw teckel maximaal 6 maanden individueel wandelt en hierna zal doorstromen naar de groep.

Gaat uw voorkeur toch uit naar vaste individuele wandelingen? Dat kan ook! Tijdens deze wandeling zullen uitlater & teckel samen 30 minuten wandelen in uw woonwijk, en in sommige gevallen op andere mooie locaties in en rondom Ede. Er geldt geen minimum aantal keer wandelen per week voor de vaste solo-walks.

Graag stellen wij voorop dat wij geen hondenschool/trainer(s) zijn. Wij willen met de individuele wandelingen een soepele doorstroom naar de groepswandelingen creëren of het comfort van uw teckel vooropstellen met de vaste individuele wandelingen. Prioriteit tijdens deze wandelingen is het leren kennen van de hond, zoals zijn/haar reageren op andere honden, voertuigen & andere omgevingsfactoren en ervoor te zorgen dat hij/zij plezier heeft tijdens de wandeling.